Pages

Minggu, 14 September 2014

First Tagged Liebster Award

Written by: Erliza Cikal at 12.37
Assalamualai'kum,
Thank you Ara for tagged and nominated me :). I'll answer your quesstion. 


The Liebster Award is nominated to blogger whose followers are lower than 500. Blogger who being nominated this award has to follow the rules given. Those are:
  • Mention the person who nominated you with a link to their blog.
  • answer the 11 questions asked.
  • nominate 11 other bloggers with smaller follwers but with lots of potential.
  • create 11 of your own questions for them to answer.
  • notify your nominee.

    11 Question given by Ara : 

    1) Pelajaran yang paling nggak disukai di sekolah
    > Geografi (bukan nggak suka, tapi sulit paham). Tapi alhamdulillah di kelas 2 ini nggak ketemu lagi karena ambil program MIA:3
     
    2) Johnny Depp atau Matt Damon? kenapa?

    > Sorry, I don't really care about them :(
     
    3) Angelina Jolie atau Sandra Bullock? kenapa?

    > Aku nggak suka keduanya, bahkan baru denger Sandra Bullock hari ini. Hehehe, maaf saya kurang gaul xD. 
     
    4) Kalau diberi satu peluang, benda apa yang ingin diubah terhadap Malaysia?

    > Um... Karena aku orang Indonesia dan awam mengenai tempat kelahiran Ara, I just can say nothing. Tapi Lisa berharap suatu hari bisa mengunjungi Malaysia :)


    5) Korang anak ke berapa. adakah korang seorang yang degil? atau super degil?

    > Lisa anak pertama dari 1 bersaudara (read: anak tunggal) hehehe. 
     
    6) Perdana menteri yang paling berjaya bawak perubahan terhadap Malaysia. korang rasa?

    > Sorry, I don't have knowledge about politics in Malaysia :(
     
    7) Kalau diberi peluang kawin dengan anak raja nak tak? bagi 3 sebab.

    > Hmm... nggak deh. Lisa maunya sama 'kamu' aja :3. 
    1. Lisa nggak bertempat tinggal di Malaysia.
    2. Lisa sudah punya impian dan cita-cita tersendiri untuk calon imam xD
    3. Mau anak raja apa bukan, kalau Allah sudah berkehendak 'kun fa ya kun' ape mau dikata :)
     
    8) movie pilihan. bergenre horror atau thriller atau romatik?

    > No thriller. No horror. Just comedy romance or action.
     
    9) pendapat jujur korang tentang movie melayu. berbaloi tak berebut beli tiket untuk ke wayang?

    > I haven't seen Malaysia movie. If I have chance, someday I will :). Do you have recomendation for me?
     
    10) makan adalah hobi utama korang. betul atau tak?

    > BETUL >,<
     
    11) Diantara 7 orang ahli utama Runningman, siapa korang paling suka? sebab?

    > Aku belum pernah lihat Runningman xD.

    Well, makasih Ara buat tag dan pertanyaannya. Maaf kalau jawabanku kurang memuaskan karena aku memang awam banget tentang negara kelahiranmu :(. Boleh kan kalau suatu hari aku kesana, kamu yang jadi guide-nya? hehe

    Ok, this is my turn to tag people based on the rules.
    1. Kak Rani 
    2. Kak Agi  
    3. Erinda Yuliani
    4. Meura
    5. Shiro Usagi
    6. Rianifashinta
    7. Hana
    8. Lina
    9. DianeeyA
    10. Hanimfara
    11. Farishaiza

    11 Question from me :
    1. What is your favorite subject at scool and why?
    2. If you don't like people, so what are you doing to treat them?
    3. What is your favorite music and musician?
    4. Do you know Sheila on 7 from Indonesian? Have you ever listened their songs?
    5. Show images about your favorite scene at your city!
    6. What are you doing when rainfall come?
    7. Do you really believe in your dream? What's the reason that you believe it?
    8. Do you like reading a novel? Do you know Sherlock Holmes? What do you think about him?
    9. Do you have bestfriend, sister or brother? Send pic with them!
    10. In a week, what times you send a post?
    11. Now, would you like to make a friend-relationship with me? :)

0 comment:

Posting Komentar

Drop your coment here! :)

Ada kesalahan di dalam gadget ini
 

Cikalala~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea